INDIVIDUELE BEGELEIDING

 

Onze missie is aan ondernemingen inzicht te verschaffen over hun prestaties en hen de nodige persoonlijke begeleiding te geven om de gestelde doelen te behalen.

H.t.B. Bedrijfsadviseurs BV is niet alleen de ideale partner voor alle boekhoudkundige taken. Een accuraat gevoerde boekhouding vormt de basis voor correcte rapporteringen met de nodige fiscale en juridische optimaliseringen.
Periodieke besprekingen zijn in dit kader een “must”.

U BESLIST

 

Elke operationele, financiële, strategische … beslissing wordt in de onderneming genomen door de zaakvoerder / gedelegeerd bestuurder. H.t.B. bedrijfsadviseurs BV ondersteunt de ondernemer in het nemen van dergelijke beslissingen door de mogelijke opties in kaart te brengen met alle voor- en nadelen.
Door het bekijken van het ondernemingsplan vanuit verschillende invalshoeken, helpen wij het ondernemingsdoel te realiseren.

H.t.B. Bedrijfsadviseurs BV gaat voor duurzame relaties met zijn klanten en investeert daarin. Juist wanneer H.t.B. Bedrijfsadviseurs BV een actieve bijdrage heeft geleverd aan uw succes ontstaat een duurzame klantrelatie.